Μελέτες ΔικτύωνΜελέτες Δικτύων

Η PC4U αναλαμβάνει τη μελέτη για τη δημιουργία – υλοποίηση και αναδιαμόρφωση δικτύων σύμφωνα με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα, εξασφαλίζοντας και επιταχύνοντας τη ροή της εργασίας σας.

Σκοπός η εγκατάσταση νέων δικτύων ή η βελτίωση των υπαρχόντων ώστε ο εξοπλισμός των πελατών μας να ανταποκρίνεται απόλυτα στις νέες τεχνολογικές απαιτήσεις.

Οι άρτια εξειδικευμένοι μηχανικοί της εταιρίας μας, παρέχουν στους πελάτες μας, στα πλαίσια των συμβολαίων συντήρησης, δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τη σχεδίαση, επέκταση και αναβάθμιση των δικτύων τους.

Τελευταία Νέα

www.agores4u.gr -Προσφορά Ταμειακή μηχανή ctr 220 Citizen με προδιαγραφες για Online συνδεση με Γ.Γ.Π.Σ (ΠΟΛ 1220/13-12-2012)
Φορολογική ταμειακή μηχανή Ηλεκτρονικού Ημερολογίου DATECS CTR-210 Φορολογικές Ταμειακές Μηχανές  Online Γ.Γ.Π.Σ.  (ΠΟΛ 1220/13-12-2012) TIMH : 285.00€ ΣΤΙΣ [...]
MEGASOFT - Προϊόντα και πληροφορίες
    ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ PRISMA Win Basic PRISMA Win Maximum PRISMA Win Maximum Plus PRISMA Win ERP PRISMA Win [...]
www.agores4u.gr -ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Ταμειακή μηχανή CTR 410 CITIZEN POWERED by CITIZEN
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ, ΜΕ ΕΝΑ ΡΟΛΛΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ SD TIMH : 308.00€   ΣΤΙΣ [...]
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Prisma Εστίαση & Φορολ.Μηχανισμός
Συμβάλλει στην ανάπτυξη του πελατολογίου και ταυτόχρονα στη διατήρηση του υπάρχοντος, ενώ βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης που θα την επιλέξει. [...]
περισσότερα νέα

Με το σύστημα «RS Ultima» της PC4U, μειώσαμε το χρόνο εξυπηρέτησης πελατών, οργανώσαμε την αποθήκη μας, ελέγξαμε το food cost μας και βελτιώσαμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Άριστη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη, ευκολία στη διαχείριση της εφαρμογής!

Σπύρος Σκαφίδας, "Simply Burger" Aγ. Παρασκευής
Υπεύθυνος Εστιατορίου