Εφαρμογές/Applications για Smartphones (iPhone, Android)Εφαρμογές/Applications για Smartphones (iPhone, Android)
02 Μαρτίου 2012

Η PC4U NeTworks σας προσφέρει τις εξής εφαρμογές:
Delivery-app pro: Πλατφόρμα εφαρμογών επιχειρήσεων εστίασης για έξυπνα κινητά και ψηφιακές ταμπλέτες. Υποστηρίζονται οι 2 δημοφιλέστερες πλατφόρμες: iOS και Android. Η εφαρμογή θα διατίθεται δωρεάν από τα Apple App Store και Android Market. Προσφέρει στους πελάτες της εταιρείας τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προϊόντα της επιχείρησης και να τα προμηθευτούν κατευθείαν μέσα από το περιβάλλον της mobile εφαρμογής. Η διαδικασία αυτή θα μπορεί να γίνεται είτε μέσα στο κατάστημα είτε από απόσταση.

Περισσότερα για την εφαρμογή Delivery-app pro


Hotel-app pro: Πλατφόρμα εφαρμογών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για έξυπνα κινητά και ψηφιακές ταμπλέτες. Προσφέρει στους υποψήφιους πελάτες του ξενοδοχείου τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα δωμάτια και υπηρεσίες του και να ζητήσουν κράτηση τους μέσα από το περιβάλλον της mobile εφαρμογής. Ταυτόχρονα θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα τρέχοντα events και προσφορές του ξενοδοχείου και να περιηγηθούν στα κοντινά αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος μέσα από τη φορητή συσκευή τους.

Περισσότερα για την εφαρμογή Hotel-app pro

 

E-shop app: προσφέρει στους πελάτες της εταιρείας τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προϊόντα της επιχείρησης και να τα προμηθευτούν κατευθείαν μέσα από το περιβάλλον της mobile εφαρμογής. Η διαδικασία αυτή θα μπορεί να γίνεται είτε μεσα στο κατάστημα είτε από απόσταση. Ο πελάτης στο χώρο της επιχείρησης θα έχει τη δυνατότητα χρησιμοποιώντας είτε το κινητό του τηλέφωνο, είτε χρησιμοποιώντας τις συσκευές αφής που θα διαθέτει η επιχείρηση, να δει αναλυτικά τα προϊόντα της. Κάθε προϊόν θα συνοδεύεται με αναλυτική περιγραφή, με φωτογραφικό υλικό, με τιμή. Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει στοιχεία της επιχείρησης, την διεύθυνση, το τηλέφωνο, ώρες λειτουργίας, κλπ.

Περισσότερα για την εφαρμογή E-shop app

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2138051

Τελευταία Νέα

www.agores4u.gr -Προσφορά Ταμειακή μηχανή ctr 220 Citizen με προδιαγραφες για Online συνδεση με Γ.Γ.Π.Σ (ΠΟΛ 1220/13-12-2012)
Φορολογική ταμειακή μηχανή Ηλεκτρονικού Ημερολογίου DATECS CTR-210 Φορολογικές Ταμειακές Μηχανές  Online Γ.Γ.Π.Σ.  (ΠΟΛ 1220/13-12-2012) TIMH : 285.00€ ΣΤΙΣ [...]
MEGASOFT - Προϊόντα και πληροφορίες
    ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ PRISMA Win Basic PRISMA Win Maximum PRISMA Win Maximum Plus PRISMA Win ERP PRISMA Win [...]
www.agores4u.gr -ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Ταμειακή μηχανή CTR 410 CITIZEN POWERED by CITIZEN
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ, ΜΕ ΕΝΑ ΡΟΛΛΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ SD TIMH : 308.00€   ΣΤΙΣ [...]
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Prisma Εστίαση & Φορολ.Μηχανισμός
Συμβάλλει στην ανάπτυξη του πελατολογίου και ταυτόχρονα στη διατήρηση του υπάρχοντος, ενώ βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης που θα την επιλέξει. [...]
περισσότερα νέα

Με το σύστημα «RS Ultima» της PC4U, μειώσαμε το χρόνο εξυπηρέτησης πελατών, οργανώσαμε την αποθήκη μας, ελέγξαμε το food cost μας και βελτιώσαμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Άριστη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη, ευκολία στη διαχείριση της εφαρμογής!

Σπύρος Σκαφίδας, "Simply Burger" Aγ. Παρασκευής
Υπεύθυνος Εστιατορίου