Τηλεφωνικά κέντραΤηλεφωνικά κέντρα

Η εταιρεία μας στα πλαίσια των ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει στους συνεργάτες της είναι έτοιμη να μελετήσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας.

Με πολυετή δραστηριότητα χρόνων στο χώρο των τηλεπικοινωνιών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ευρεία γκάμα προϊόντων (τηλεφωνικά κέντρα, τηλεφωνικές συσκευές, fax, printers, φωτοαντιγραφικά, εφαρμογές CTI, CRM, κ.α) προηγμένης τεχνολογίας ISDN και IP των εργοστασίων Samsung και Nec-Philips, από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τηλεπικοινωνιακών προϊόντων (τηλεφωνικά κέντρα, τηλεφωνικές συσκευές ip, fax, printers κ.α) υψηλής τεχνολογίας.

Τηλεφωνικά κέντρα Samsung

Η επόμενη γενιά των επιχειρηματικών IP λύσεων είναι εδώ: τα τηλεφωνικά κέντρα Samsung OfficeServ 7000 παρέχουν μια ασφαλή πλατφόρμα σύγκλισης IP που υποστηρίζει την παραδοσιακή μετάδοση φωνής, VoIP (VOICE over IP), βασισμένη στην IP μετάδοση στοιχείων και στην ασύρματη κινητικότητα μέσω του WI-FI και CDMA.

 

Τελευταία Νέα

www.agores4u.gr -Προσφορά Ταμειακή μηχανή ctr 220 Citizen με προδιαγραφες για Online συνδεση με Γ.Γ.Π.Σ (ΠΟΛ 1220/13-12-2012)
Φορολογική ταμειακή μηχανή Ηλεκτρονικού Ημερολογίου DATECS CTR-210 Φορολογικές Ταμειακές Μηχανές  Online Γ.Γ.Π.Σ.  (ΠΟΛ 1220/13-12-2012) TIMH : 285.00€ ΣΤΙΣ [...]
MEGASOFT - Προϊόντα και πληροφορίες
    ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ PRISMA Win Basic PRISMA Win Maximum PRISMA Win Maximum Plus PRISMA Win ERP PRISMA Win [...]
www.agores4u.gr -ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Ταμειακή μηχανή CTR 410 CITIZEN POWERED by CITIZEN
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ, ΜΕ ΕΝΑ ΡΟΛΛΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ SD TIMH : 308.00€   ΣΤΙΣ [...]
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Prisma Εστίαση & Φορολ.Μηχανισμός
Συμβάλλει στην ανάπτυξη του πελατολογίου και ταυτόχρονα στη διατήρηση του υπάρχοντος, ενώ βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης που θα την επιλέξει. [...]
περισσότερα νέα

Με το σύστημα «RS Ultima» της PC4U, μειώσαμε το χρόνο εξυπηρέτησης πελατών, οργανώσαμε την αποθήκη μας, ελέγξαμε το food cost μας και βελτιώσαμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Άριστη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη, ευκολία στη διαχείριση της εφαρμογής!

Σπύρος Σκαφίδας, "Simply Burger" Aγ. Παρασκευής
Υπεύθυνος Εστιατορίου