Delivery-app pro



Delivery-app pro
02 Μαρτίου 2012

 

Πλατφόρμα εφαρμογών επιχειρήσεων εστίασης για έξυπνα κινητά και ψηφιακές ταμπλέτες

Υποστηρίζονται οι 2 δημοφιλέστερες πλατφόρμες: iOS και Android. Η εφαρμογή θα διατίθεται δωρεάν από τα Apple App Store και Android Market.

προσφέρει στους πελάτες της εταιρείας τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προϊόντα της επιχείρησης και να τα προμηθευτούν κατευθείαν μέσα από το περιβάλλον της mobile εφαρμογής. Η διαδικασία αυτή θα μπορεί να γίνεται είτε μέσα στο κατάστημα είτε από απόσταση.

Ο πελάτης στο χώρο της επιχείρησης θα έχει τη δυνατότητα χρησιμοποιώντας είτε το κινητό του τηλέφωνο) είτε χρησιμοποιώντας τις συσκευές αφής που θα διαθέτει η επιχείρηση να αναζητήσει και να παραγγείλει τα προϊόντα που θέλει. Κάθε προϊόν θα μπορεί να συνοδεύεται με περιγραφή, με φωτογραφικό υλικό και βίντεο (προαιρετικά) και με τιμή. Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει στοιχεία της επιχείρησης, την διεύθυνση, το τηλέφωνο, ώρες λειτουργίας, κλπ.

Ο πελάτης από το διαδίκτυο θα μπορεί και πάλι να βλέπει μέσω του mobile app της εταιρείας τα προϊόντα της, τα χαρακτηριστικά τους, τις τιμές τους κ.λ.π.. Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει στοιχεία της επιχείρησης, την διεύθυνση και τη θέση της στο χάρτη, τα τηλέφωνα, ώρες λειτουργίας, κλπ.

Όλη η διαχείριση του περιεχόμενου της εφαρμογής θα γίνεται δυναμικά από τον ίδιο τον επιχειρηματία μέσα από ένα εύχρηστο διαδικτυακό περιβάλλον χρήστη που φιλοξενείται στη δικτυακή πύλη (portal) της Singleton Apps. Στον επιχειρηματία διατίθεται ειδικός κωδικός πρόσβασης στη διαδικτυακή πύλη. Μέσα από εύχρηστες και κατανοητές φόρμες εισαγωγής δεδομένων ο επιχειρηματίας μπορεί να επέμβει σε ένα μεγάλο πλήθος χαρακτηριστικών της εφαρμογής όπως:

κατηγορίες προϊόντων (ονόματα, εικόνες, ταξινόμηση)

προϊόντα (ονόματα, περιγραφές, κατηγορίες, μεγέθη, ταξινόμηση)

διαθέσιμα μεγέθη, ποσότητες (ονόματα, ταξινόμηση)

γλώσσες εμφάνισης / επικοινωνίας (ονόματα, ταξινόμηση)

στοιχεία επικοινωνίας (διευθύνσεις, τηλέφωνα, sms, emal)

 

Επιπρόσθετα του δίνεται η δυνατότητα επιλογής στυλ εμφάνισης από μια γκάμα καλλιτεχνικά επιμελημένων templates. Έτσι εκτός από το περιεχόμενο μπορεί να αλλάξει αυτόματα και η εμφάνιση της εφαρμογής.

Παρουσίαση demo στο youtube

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2138051

Άλλες εφαρμογές:

 

Τελευταία Νέα

www.agores4u.gr -Προσφορά Ταμειακή μηχανή ctr 220 Citizen με προδιαγραφες για Online συνδεση με Γ.Γ.Π.Σ (ΠΟΛ 1220/13-12-2012)
Φορολογική ταμειακή μηχανή Ηλεκτρονικού Ημερολογίου DATECS CTR-210 Φορολογικές Ταμειακές Μηχανές  Online Γ.Γ.Π.Σ.  (ΠΟΛ 1220/13-12-2012) TIMH : 285.00€ ΣΤΙΣ [...]
MEGASOFT - Προϊόντα και πληροφορίες
    ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ PRISMA Win Basic PRISMA Win Maximum PRISMA Win Maximum Plus PRISMA Win ERP PRISMA Win [...]
www.agores4u.gr -ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Ταμειακή μηχανή CTR 410 CITIZEN POWERED by CITIZEN
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ, ΜΕ ΕΝΑ ΡΟΛΛΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ SD TIMH : 308.00€   ΣΤΙΣ [...]
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Prisma Εστίαση & Φορολ.Μηχανισμός
Συμβάλλει στην ανάπτυξη του πελατολογίου και ταυτόχρονα στη διατήρηση του υπάρχοντος, ενώ βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης που θα την επιλέξει. [...]
περισσότερα νέα

Με το σύστημα «RS Ultima» της PC4U, μειώσαμε το χρόνο εξυπηρέτησης πελατών, οργανώσαμε την αποθήκη μας, ελέγξαμε το food cost μας και βελτιώσαμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Άριστη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη, ευκολία στη διαχείριση της εφαρμογής!

Σπύρος Σκαφίδας, "Simply Burger" Aγ. Παρασκευής
Υπεύθυνος Εστιατορίου