Συνεργασία PC4U & MEGASOFTΣυνεργασία PC4U & MEGASOFT
26 Φεβρουαρίου 2013

Η Megasoft κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή λογισμικού και είναι αποδεκτή ως μία σύγχρονη και ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία.

Σήμερα,  μετά  από  πολυετή  εμπειρία  και  ανοδική  πορεία, η  Megasoft  S.A.  διαθέτει  τις εφαρμογές  PRISMA Win  συνώνυμες με την τεχνολογική πρωτοπορία και την ποιότητα. Τα προϊόντα PRISMA Win είναι μια πρωτοποριακή σειρά τυποποιημένων προϊόντων λογισμικού, που καλύπτουν απόλυτα την Εμπορική καθώς και την Οικονομική Διαχείριση των επιχειρήσεων. Παράλληλα τα προϊόντα PRISMA Win όντας εξειδικευμένα, απευθύνονται και σε κάθετες αγορές προσφέροντας γρήγορη και αποτελεσματική παρακολούθηση των αναγκών τους.

Φιλοσοφία της είναι να βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη της, να αφουγκράζεται τις ανησυχίες του και να απαντά στις ανάγκες του, προλαβαίνοντας τις απαιτήσεις της αγοράς με την εκπόνηση πρωτοποριακών προγραμμάτων και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών.

Αυτή ακριβώς η φιλοσοφία της Megasoft, αποτελεί και το εφαλτήριό της για τα σημαντικά, ποιοτικά άλματα που επιτυγχάνει καθημερινά στον τομέα της μηχανογράφησης των επιχειρήσεων με τις εφαρμογές PRISMA Win.

H PC4U ΝeTworks, με περισσότερα από 7 χρόνια εμπειρίας στη μηχανογράφηση του χώρου της εστίασης,  αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη και μέλος του δικτύου Resellers της Megasoft!

 

Καλέστε μας τώρα στο 210 2138051 και εμείς θα σας επισκεφτούμε στο χώρο σας για να συζητήσουμε την ιδανική λύση που θα αφορά τη μηχανοργάνωση της επιχείρησής σας

Τελευταία Νέα

www.agores4u.gr -Προσφορά Ταμειακή μηχανή ctr 220 Citizen με προδιαγραφες για Online συνδεση με Γ.Γ.Π.Σ (ΠΟΛ 1220/13-12-2012)
Φορολογική ταμειακή μηχανή Ηλεκτρονικού Ημερολογίου DATECS CTR-210 Φορολογικές Ταμειακές Μηχανές  Online Γ.Γ.Π.Σ.  (ΠΟΛ 1220/13-12-2012) TIMH : 285.00€ ΣΤΙΣ [...]
MEGASOFT - Προϊόντα και πληροφορίες
    ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ PRISMA Win Basic PRISMA Win Maximum PRISMA Win Maximum Plus PRISMA Win ERP PRISMA Win [...]
www.agores4u.gr -ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Ταμειακή μηχανή CTR 410 CITIZEN POWERED by CITIZEN
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ, ΜΕ ΕΝΑ ΡΟΛΛΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ SD TIMH : 308.00€   ΣΤΙΣ [...]
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Prisma Εστίαση & Φορολ.Μηχανισμός
Συμβάλλει στην ανάπτυξη του πελατολογίου και ταυτόχρονα στη διατήρηση του υπάρχοντος, ενώ βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης που θα την επιλέξει. [...]
περισσότερα νέα

Με το σύστημα «RS Ultima» της PC4U, μειώσαμε το χρόνο εξυπηρέτησης πελατών, οργανώσαμε την αποθήκη μας, ελέγξαμε το food cost μας και βελτιώσαμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Άριστη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη, ευκολία στη διαχείριση της εφαρμογής!

Σπύρος Σκαφίδας, "Simply Burger" Aγ. Παρασκευής
Υπεύθυνος Εστιατορίου